TUI NEDERLAND EN EASYJET SAMEN DE LUCHT IN…

TUI Tail
Facebooktwitterlinkedinmail

Rijswijk, 1 december 2016

Met ingang van zomer 2017 gaan TUI Nederland en easyJet samenwerken op een vijftal bestemmingen. Op vaste vluchtdagen en –tijden worden scherp geprijsde city trip arrangementen aangeboden vanaf Amsterdam Schiphol naar Londen (Gatwick), Lissabon, Milaan, Rome en Liverpool. Door de samenwerking wordt het bezoeken van deze steden nog gemakkelijker en voordeliger.

easyJet beschikt over moderne vliegtuigen en biedt mooie vluchttijden van Schiphol. TUI neemt gegarandeerde stoelen af op deze vluchten en verzekert zich daarmee voor haar klanten van een ruime capaciteit tegen een scherpe prijs. Daardoor zijn de stedenarrangementen die worden aangeboden, ook kort voor vertrek, voor een aantrekkelijke prijs te boeken.

Jacques Crijnen, Manager Product City Trips bij TUI Nederland is enthousiast over de samenwerking: “Wij kunnen samen mooi op elkaar afgestemde arrangementen aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Dat geldt voor het online aanbod, maar vanzelfsprekend ook voor verkoop via de reisagent. De city trips worden verkocht onder de reisvoorwaarden van TUI, zoals die ook gelden voor de andere pakketreizen.”

William Vet, Country Manager easyJet Nederland: “Met deze samenwerking laten we zien dat easyJet, als tweede maatschappij op Schiphol, continue bezig is om reizen voor de Nederlandse passagier gemakkelijk en betaalbaar te maken. Ik ben dan ook verheugd dat we, door samen krachten te bundelen, de Nederlandse reiziger een nog betere city trip kunnen aanbieden.”

In de rij bestemmingen staat één bestemming die in het bijzonder opvalt: Liverpool. Jacques Crijnen: “Ik ben enorm in mijn sas met de toevoeging van Liverpool, nieuw in ons stedenaanbod. Een stad die zeer aangenaam verrast, niet alleen met het warme hart voor voetbal maar ook met haar rijke Beatles verleden.”

De arrangementen zijn vanaf 13 december te boeken via de website van TUI Nederland en via TUI Online voor de reisagent.

Facebooktwitterlinkedinmail

Reacties: