KONINKLIJKE ONDERSCHEIDING VOOR PAUL RIEMENS

Riemens lintjeBurgemeester Van der Laan van Amsterdam spelt Paul Riemens zijn onderscheiding op. Staatssecretaris Dijksma kijkt toe
Facebooktwitterlinkedinmail

 

AMSTERDAM – Dr. ir. Paul Riemens, scheidend topman van de Luchtverkeersleiding Nederland is tijdens het afscheidsdiner voor de luchtvaartsector koninklijk onderscheiden als officier in de Orde van Oranje Nassau. De versierselen werden hem opgespeld door de burgemeester van Amsterdam, mr Eberhard van de Laan. De burgemeester werd daarbij bijgestaand door staatssecretaris Dijksma (Verkeer).

Riemens kreeg de onderscheiding vanwege zijn indrukwekkende nationale en internationale rol als vertegenwoordiger van de Nederlandse luchtvaart. 

Het diner werd bijgewoond door een groot aantal vip’s, die een rol spelen of hebben gespeeld in de nationale en internationale luchtvaartwereld. Paul Riemens was ook chairman van de internationale verkeersleindingsorganisatie CANSO, vergelijkbaar met de IATA, de koepelorganisatie van internationale luchtvaartmaatschappijen. Hij neemt volgende maand in Vancouver afscheid van zijn internationale relaties, waarbij hij vanwege zijn vakkennis hoog staat aangeschreven.

Riemand vereerd

Paul Riemens luistert naar de waarderende woorden van burgemeester Eberthard van der Laan. Staatssecretaris Dijksma luistert mee.

De voormalig chef van onze nationale luchtverkeersleiding gaat als president directeur leiding geven aan de RAI. Hij is de zoveelste “gevleugelde” topper die onze luchtvaartsector de rug toekeert. Na Bram Graeber, topman van Transavia en tot voor kort op een hoge zetel bij Air France KLM vertrok onlangs naar een hoge post bij Boskalis, Erik Varwijk, commercieel directeur KLM stapte op om commercieel directeur te worden van concurrent Virgin Atlantic,  Wim Kooijman, personeelsdirecteur van de luchtvaartcombinatie, vertrok met pensioen. Ook op Schiphol stapte een deel van het management op

Facebooktwitterlinkedinmail

Reacties: