TRANSAVIA PROBEERT SEKSREL TE SUSSEN

sexy stewardessenFoto Flickr
Facebooktwitterlinkedinmail

Transavia zet alles op alles om de seksrel rondom het dagboek van een stewardess te sussen. In de dagboeken wordt in detail  beschreven hoe de stewardess het aanlegt met haar collega’s en seks zoekt voor-, na en zelfs tijdens vlucht. De luchtvaartmaatschappij is ongewild het middelpunt geworden van een vechtscheiding, en wil dat dat zo snel mogelijk stopt.

Inmiddels wordt namelijk steeds meer bekend over de achtergronden van de kwesitie. De zaak kwam aan het rollen toen de bedrogen echtgenoot van de vrouw het dagboek vond en het uit zich uit wraak meldde bij Transavia. Zogenaamd uit zorg voor de vliegveiligheid. Maar meer waarschijnlijk om wraak te nemen op zijn ex.

Transavia heeft de boze echtgenoot gesommeerd met zijn acties te stoppen en beschuldigt hem van smaad en laster. Ook probeert de maatschappij met verschillende opeenvolgende brieven aan het personeel de kwestie zoveel mogelijk intern te houden.

Ondertussen is de stewardess ook naar de rechter gestapt.

Zij eist vandaag bij de rechtbank in Den Haag dat haar voormalig echtgenoot stopt met het naar buiten brengen van de dagboeken, en deze ter stond vernietigd. Ook eist zij een straatverbod.

 

Facebooktwitterlinkedinmail

Reacties: