SEKSREL TRANSAVIA GESCHIKT (UPDATE)

TransaviaFoto Flickr
Facebooktwitterlinkedinmail

UPDATE De seksrel rondom de dagboeken van de amoureuze stewardess Tilly (47) van Transavia is gisteren op het laatste moment geschikt. Dat heeft de rechtbank van Den Haag bekend gemaakt.

De kwestie draaide om het zeer gedetailleerde intieme dagboek van een purser van Transavia waarop haar rancuneuze ex man Harry (53) de hand had weten te leggen. Uit wraak ontregelde hij al maandenlang de werksfeer bij Transavia door mondjesmaat delen van het dagboek vrij te geven. Uiteindelijk publiceerde hij daarbij ook de namen van de betrokken collega’s.

Sinds ‘Harry’ het dagboek in bezit heeft, is het paar in een vechtscheiding beland. Zo wil Harry zijn ex, waarmee hij vorige maand 25 jaar getrouwd was, hun woonboerderij in De Lier uitzetten. Vooralsnog woont Tilly daar met twee van de drie dochters van het paar, aldus het AD

Rode oortjes

Het leverde zowel binnen als buiten Transavia rode oortjes op, omdat de vrouw tot in detail beschreef met wie en ook wanneer ze seks had met haar collega’s. Daarbij zou de cockpit niet geschuwd zijn.

Het was de bedoeling dat de rechtbank van Den Haag gisteren zou bepalen of dit al dan niet rechtmatig was. De vrouw eiste dat de man de dagboeken zou vernietigen en eiste ook een straatverbod. Zover kwam het niet. Het ruziende stel is er onderling uitgekomen.

Details over de afspraken zijn niet bekend gemaakt. Ook Transavia wil hier niets over zeggen.

Lees meer bij De Telegraaf en het AD

 

 

Facebooktwitterlinkedinmail

Reacties: