Jan Doets America Tours wint vierde Reisoscar

Elske Doets
Facebooktwitterlinkedinmail

WASHINGTON DC – Jan Doets America Tours heeft in Washington DC voor de vierde maal een prestigieuze Amerikaanse Oscar voor de reiswereld gewonnen.

De touroperator uit Heerhugowaard, die wordt geleid door Elske Doets, Zakenvrouw van het Jaar 2017, is onderscheiden met de Top Touroperator USA Award, ook wel bekend als de Oscar voor de reiswereld.  Hiermee behoort haar onderneming tot beste vijftig Amerikaspecialisten van de wereld.

Zakenvrouw van het Jaar pakt prestigieuze internationale reisprijs

Eerder viel Doets al in 2013, 2015 en 2016 in de prijzen. En dat is bijzonder, gezien het feit dat Doets zich daarvoor een plek heeft moeten bevechten tussen grote operators uit landen als China, India, Rusland en Duitsland. Geen enkele andere Nederlandse reisorganisatie viel ooit in de prijzen.

China

Het bemachtigen van de Oscar wordt jaarlijks moeilijker. Vooral de opkomst van de Chinese reisorganisaties, maakt het voor Europese touroperators een steeds grotere uitdaging om plekken vast te leggen op de juiste locaties

,,Ik zie de prijs dan ook als een waardering voor de persoonlijke en professionele contacten die ik met zoveel mogelijk partners in de reisbranche probeer te onderhouden. Het zakelijke succes wat daaruit voortkomt, valt in ieder geval in de Verenigde Staten op.”

,,Dit is voor mij een belangrijke manier om onze reizigers nog steeds kwijt te kunnen op toplocaties Het winnen van een award als deze helpt ons om onze koppositie te handhaven. Het geeft ons grote bekendheid in de VS.”

De prijs werd afgelopen zaterdagavond 3 juni uitgereikt op het jaarlijkse congres van de Amerikaanse reiswereld, de zogenaamde International Pow Wow. Dit jaar vond die plaats in Washington DC.

Facebooktwitterlinkedinmail

Reacties: