TUIFLY NAAST KLM MET TOERISTEN NAAR SURINAME

TUI Tail
Facebooktwitterlinkedinmail

SCHIPHOL – Reisorganisaties annex luchtvaartmaatschappijen moeten wat. Sinds de duikvlucht van vakantiereizen naar Turkije en Noord-Afrikaanse bestemmingen moet de capaciteit met andere bestemmingen benut worden, alhoewel sommige reisorganisaties kennelijk door die nood gedreven zelfs weer vakantiegevoel in Tunesië en Egypte propageren.


door Arnold Burlage


Nieuw in het rijtje ontdekkingen in deze “wende” is Suriname als massa-bestemming, ondanks slechts het handjevol hotels. TUI ’s heeft daarop wat gevonden en werkt aan eigen accommodatie. Intussen wordt met het reizen al begonnen. Het zou voor het eerst zijn dat massatoerisme voor Suriname gaat lukken. Een zegen voor land en volk en niet te vergeten toeristen, want het is een hemels land op aarde.

Vanaf april 2017 breidt TUI Nederland haar aanbod reizen naar Suriname fors uit en maakt de bestemming voor meer vakantiegangers bereikbaar. Het aanbod is gebaseerd op vluchten van partner Surinam Airways en vanaf juli 2017 vliegt ook TUIfly op Paramaribo. Zowel het aantal hotels en rivierresorts als het aantal rondreizen wordt uitgebreid om zo een zeer ruime keuze aan scherp geprijsde vakanties aan te bieden. De boeiende flora, fauna en cultuur van Suriname kunnen eenvoudig worden gecombineerd met een strandverlenging op Curaçao. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van gecombineerde vluchten, waarbij er heen gevlogen wordt op Paramaribo en, na een tussenvlucht, weer vanaf Curaçao terug gevlogen kan worden naar Amsterdam. Het tussentraject wordt gevlogen met partner Surinam Airways. Naast pakketreizen kunnen ook losse tickets worden geboekt. Suriname wordt hiermee een toegankelijke en betaalbare vakantiebestemming. Het aanbod is vanaf vandaag boekbaar.

Time to smile

TUI heeft een groot vertrouwen in de verdere toeristische ontwikkeling van Suriname vanuit Nederland en is zelfs bezig met plannen om haar eigen accommodatie-concept TIME TO SMILE lokaal op te zetten. Ook is er een groot en divers aanbod georganiseerde rondreizen in het zomerprogramma opgenomen. Er worden ook rondreizen aangeboden door het TUI-merk Kras.

Vanaf april 2017 worden de vluchten naar Suriname aangeboden op basis van een ‘code share’ met twee vluchten per week (woensdag en zaterdag) met de A340 van Surinam Airways Vanaf juli 2017 komt daar een derde vlucht (op maandag) bij en vliegt TUIfly met een Boeing 787 Dreamliner éénmaal per week. Deze vluchten krijgen vanaf april zowel een TUIfly als een Surinam Airways vluchtnummer. Arjan Kers, General Manager TUI Nederland: “Suriname staat al langer op onze verlanglijst als het gaat om aanbod naar interessante verre bestemmingen. Ik ben erg enthousiast over de mogelijkheden die dit prachtige land biedt aan toeristen op het gebied van natuur, cultuur en een vakantie waarop je zowel iets kunt beleven als relaxen. De samenwerking tussen Surinam Airways en onze eigen airline TUIfly is daar een belangrijke schakel in; het maakt dat we deze vakanties voor een groter publiek bereikbaar maken”. Kers voegt daaraan toe: “We zijn trots op dit partnership waarin we samen drie maal per week vluchten aanbieden tussen Paramaribo en Amsterdam”.

Vanaf vandaag zijn de reizen naar Suriname met TUIfly boekbaar op tui.nl. Vanaf deze week ligt er ook een speciale Suriname brochure bij de TUI winkels en de ANVR-reisbureaus.

Facebooktwitterlinkedinmail

Reacties: