TRANSAVIA BLIJFT GROEIEN, NIET ALLEEN VANUIT NEDERLAND

TransaviaFoto Flickr
Facebooktwitterlinkedinmail

SCHIPHOL- Transavia, de prijsvechter van Air France KLM blijft groeien, deze winter biedt de low budgetmaatschappij 23% meer vluchten aan; er worden bijna 850.000 meer stoelen aangeboden dan vorige winter. Transavia wil zo het netwerk verdichten vanuit de thuismarkten Nederland, Frankrijk en Duitsland. Er worden het hele jaar door meer vluchten en hogere frequenties naar verschillende Europese en Noord Afrikaanse bestemmingen aangeboden. Dit biedt passagiers meer keuze en flexibiliteit.

“We zien dat reizigers ook in de winterperiode, zowel zakelijk als in vrije tijd meer willen reizen. Voor hen wordt Transavia nog toegankelijker, met bijvoorbeeld London Luton vanuit Parijs Orly (tweemaaldaags) en Praag vanaf Eindhoven Airport”, aldus Mattijs ten Brink, algemeen directeur van Transavia.

Zeven nieuwe routes vanuit Nederland
Vanuit Nederland vliegt Transavia deze winter door op zeven nieuwe routes. Vanaf Amsterdam Airport Schiphol naar Ibiza, Turijn, Verona, Palma de Mallorca, Larnaca, Catania en Sal (Kaap-Verdische Eilanden). En ook de vluchten naar Parijs, Bari, Agadir en Marrakech zijn deze winter boekbaar. Vanaf Eindhoven Airport kunnen reizigers dagelijks naar München en Praag vliegen en vanaf Rotterdam The Hague Airport naar Rome.

Wintersport
Met ruim 50 vluchten in de week, aangevlogen vanaf de Nederlandse bases, blijft Transavia de vliegspecialist voor wintersport. Door de aantrekkelijke vluchtschema’s naar de wintersportgebieden kunnen wintersporters de verblijfsduur voor zowel een korte
weekendtrip als een lange skivakantie nog beter benutten. Terug van weggeweest is Grenoble vanaf Rotterdam The Hague Airport. Met de routes naar Turijn en Verona maakt Transavia ook de Italiaanse Alpen toegankelijk voor wintersporters.

Winterzon
Dubai en de Canarische Eilanden zijn inmiddels vaste winterzonbestemmingen. Samen met Sal op de Kaapverdische Eilanden is er voor zonliefhebbers voldoende keus op de website.

Het winterschema gaat in op 1 november 2016 en loopt tot en met 31 maart 2017. Wintervluchten van en naar Nederland zijn te boeken vanaf vandaag, 19 april 2016. Vluchten van en naar Frankrijk vanaf dinsdag 26 april. Het Duitse winterschema is vanaf mei te boeken. Kijk voor het hele vluchtschema van Transavia op www.transavia.com.

Over Transavia Transavia, onderdeel van de AIR FRANCE KLM Group, verzorgt al 50 jaar lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 110 bestemmingen, met name in Europa en Noord Afrika. Het is de meest toegankelijke budgetluchtvaartmaatschappij van Europa, leidend in gastvrijheid, service en digitale dienstverlening. Transavia biedt voor zowel de vakantie- als de zakelijke reiziger een aantrekkelijke basis ticketprijs met additionele (betaalde) producten en diensten. Transavia vervoert per jaar 11 miljoen passagiers en opereert met een jonge, milieuvriendelijke vloot. Transavia biedt vluchten aan vanaf zeven bases in Europa; vanuit Nederland vanaf Amsterdam, Rotterdam/Den Haag en Eindhoven. Vanuit Frankrijk vanaf Parijs, Nantes en Lyon en vanuit Duitsland vanaf München.

Facebooktwitterlinkedinmail

Reacties: