TRANSAVIA IN GREEP SEKSREL

sexy stewardessenFoto Flickr
Facebooktwitterlinkedinmail

Transavia is al maanden  in de greep van een seksrel. De zaak draait om een purser die het tot in de cockpit aanlegde met piloten. Haar rancuneuze echtgenoot dreigt dit nu naar buiten te brengen. Transavia probeert dit via de rechtbank te voorkomen. Dat meldt De Telegraaf vandaag.

De 46-jarige purser zou in de crewruimte en tijdens hotelovernachtingen op diverse bestemmingen, seks hebben gehad met onder andere piloten. Over haar liefdesavonturen hield ze een digitaal dagboek bij op haar computer. Toen haar echtgenoot dit onder ogen kwam, ontstak hij in woede en zinde op wraak, schrijft de krant.

De Haagse rechter moet op 24 oktober achter gesloten deuren voorkomen dat hij deze intieme fragmenten naar buiten brengt. Het gaat niet alleen over de reputatie van de purser, ook de namen van de veelal getrouwde piloten dreigen op straat te komen liggen.

De betrokken purser is moeder van vier kinderen. Zij wordt in haar gang naar de rechter gesteund door Transavia, omdat niet alleen haar reputatie maar ook die van de betrokken piloten op het spel staat.  De luchtvaartinspectie is inmiddels op de hoogte van de kwestie. De toezichthouder  stelt zich op het standpunt dat Transavia deze zelf moet afhandelen.


UPDATE: SEKSREL TRANSAVIA GESCHIKT


 

Facebooktwitterlinkedinmail

Reacties: